IT Consultancy

U kunt dienst doen op Dizizit voor  het invullen van verschillende expertise. Op een efficiënte en duurzame manier zijn wij de perfecte aanvulling voor uw uitdagingen.

Infrastructuur & diensten

Hosting – Cloudservice – Hardware – Software – Netwerk – Domeinnamen – Online Office – Reparatie – Installatie

Wij kunnen u helpen bij het aankopen van uw computermateriaal, al dan niet in eigen aankoop of in de cloud. Naast de aankoop van hard-en software, staan wij ook in voor het installeren en ondersteunen. Informatica wordt het hart van de onderneming en daarom is stabiliteit en betrouwbaarheid belangrijk, ook buiten de kantooruren.

New Business Development

Projectmanagement – Marketing – Accountmanagement – Software-architectuur – Retail – Supply Chain

Dizizit ondersteunt u bij de keuze en opzet van bedrijfskritieke software zoals een nieuw ERP of POS oplossing.  Ook de opvolging nemen we op onze rekening, en dit in vorm van PRINCE2 projectmanagement. Met vele jaren ervaring in de Retail en Supply Chain kan Dizizit de perfecte partner zijn.

 

Nieuwe hardware nodig?
Vanaf nu kunt u hardware en randapparatuur aankopen bij Dizizit! Neem een kijkje in de folder voor de nieuwste desktops, laptops en bijhorende randapparatuur. Neem gerust contact op voor informatie over levertijd of vragen over het product!