Websites

Uw website zelf aanpassen zonder tussenkomst van uw webmaster? Dizizit maakt het mogelijk! Met state-of-the-web art maken wij een complete CMS website waarbij u kan inloggen en alle inhoud zelf aan kan passen. CMS staat voor Content Management System en is, dankzij geweldige technologieën als WordPress, perfect betaalbaar. Leg boven dit bewezen en stabiel systeem een mooi plaatje en je hebt de website waar je alleen maar van kan dromen!

In samenspraak met de klant wordt voor elke website een uniek thema ontwikkeld, eventueel gebaseerd op de bestaande bedrijfskleuren. Bij het ontwerpen van het thema hechten we veel belang aan de gebruiksvriendelijkheid van de eindgebruiker. Of de website nu op een laptop, tablet-pc of een mobiel toestel wordt bekeken, alles blijft perfect leesbaar en overzichtelijk.  Dit wordt ook wel Responsive Webdesign genoemd.

Wilt u geen contact met meerdere partijen om uw marketing op orde te krijgen? Wij zorgen voor het totale plaatje zodat u zich verder kunt concentreren op het goed reilen en zeilen van uw zaak. Dit gaat van het maken van de website, het grafische design, de fotografie van uw producten of uw bedrijf, het opzetten en verkopen van hosting met een aantal domeinnamen naar keuze….

Geïnteresseerd? Contacteer ons voor een afspraak, en dan geven wij vrijblijvend onze creatieve visie op uw toekomstige website.

Voorbeelden

Zeester Vakanties (toerisme)

mockupwebsite_klein

www.zeester.com

De vakantiespecialist van de belgische kust. Met keuze tussen een strandhotel, bungalows, aparthotel, beachstudios… is er een verblijf die op je buik is geschreven! En dit in vier talen.

 

Crw4u (hospitality)

crw4u
www.crw4u.be

Crw4u is een online bemiddelingskantoor. Met behulp van PHP en SQL een echte tool gemaakt die dagelijks gebruikt wordt voor het inschrijven en inplannen van personeel. 

 

Gestia Syndicus (immo)

gestiaweb
www.gestia.be

Gestia Syndicus is onderandere het bureau voor Residentie De Vliet. Vanaf deze pagina kunnen ze rechstreeks inloggen in het intranet van de bewoners.

Nieuwe hardware nodig?
Vanaf nu kunt u hardware en randapparatuur aankopen bij Dizizit! Neem een kijkje in de folder voor de nieuwste desktops, laptops en bijhorende randapparatuur. Neem gerust contact op voor informatie over levertijd of vragen over het product!